Stör ej-läge

I Stör ej-läget visar Kaspersky Small Office Security inte popup-meddelanden om händelser på din dator som inträffar under ett videosamtal, när du tittar på en film, aktivt använder installerade program eller tangentbordet. Stör ej-läget kan också pausa vissa automatiskt startade uppgifter eller fördröja körning av schemalagda uppgifter för att undvika överdrivet utnyttjande av datorresurser.

Stör ej-läget aktiveras och inaktiveras automatiskt. Du behöver inte ändra programinställningarna.

Efter att du avslutar Stör ej-läget kommer programmet använda verktygsfältets meddelandeområde för att visa meddelanden om händelser som inträffade när du var upptagen. Om flera händelser inträffade kan du klicka på knappen Visa för att gå till Aviseringscentral och se alla händelser.

Du kan även se alla händelser som inträffade under de senaste tre dagarna i Aviseringscentral under fliken Status i området Meddelanden.

Så länge som Fokuserat arbetsläge eller Stör ej är aktiverat, kommer du inte att se meddelanden från Kaspersky VPN Secure Connection och Kaspersky Password Manager installerat på samma enhet.

Du finner mer information om visning av meddelanden finns i Hur man konfigurerar programmeddelanden i hjälpavsnittet.